Αρχική Σελίδα

Xuzhou Yahong CNC Equipment Factory

Xuzhou Yahong CNC Equipment Factory

1 2 3 4 5 6 7
Xuzhou Yahong CNC Equipment Factory Xuzhou Yahong CNC Equipment Factory Xuzhou Yahong CNC Equipment Factory Xuzhou Yahong CNC Equipment Factory Xuzhou Yahong CNC Equipment Factory Xuzhou Yahong CNC Equipment Factory Xuzhou Yahong CNC Equipment Factory

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Yahong
Αριθμός Υπαλλήλων : 80~100
Ετήσιες πωλήσεις : 1000000-5000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2010
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Η κατασκευή Xuzhou YAHONG CNC βρίσκεται στη ζώνη ανάπτυξης υψηλής τεχνολογίας, επαρχία Jiangsu. Το εργοστάσιό μας έχει CNC τον ηγέτη τεμνουσών μηχανών της εγχώριας αγοράς με τα έτη ετών προσπάθειας και ανάπτυξης. Η ποιότητα των προϊόντων και η υπηρεσία πήραν το τεράστιο αριθμό της εμπιστοσύνης χρηστών. Εμμείνετε στους ανθρώπους - προσανατολισμένους, η τεχνολογία πρώτα, το εργοστάσιό μας έχει τα μέρη προηγμένος και τεχνολογία και διοικητική ουσία, συγχρόνως συνεργαζόμαστε με τη διεθνή διάσημη επιχείρηση δεδομένου ότι το εργοστάσιο cOem, αφιερώνει για να δημιουργήσει τον κινεζικό οικονομικό πρακτικό CNC κόπτη, και προωθεί την τέμνουσα τεχνολογία αυτοματοποίησης αριθμητικού ελέγχου.


Η σειρά φλόγας YH/τέμνουσας μηχανής πλάσματος και τέμνουσας μηχανής λέιζερ απορροφά εσωτερικός και ξένος το πλεονέκτημα, ο βαθμιαία διαμορφωμένος ανεξάρτητος διανοούμενος διορθώνει κατάλληλα τα προϊόντα. Το μηχανικό σχέδιο δομών λογικό, ο σταύλος απόδοσης, λειτουργία ασφαλής και αξιόπιστη, η πρακτική έχουν αποδείξει τον εξοπλισμό μας ανθεκτικό.
Το εργοστάσιό μας επιμένει στην πρόληψη τη προηγμένη τεχνολογία, συγχρόνως είμαστε υπογραμμίζουμε την ποιότητα των προϊόντων και τη διακριτική υπηρεσία. Προσφέρουμε στους πελάτες μας το σύνολο των λύσεων, όχι μόνο ένα σύνολο εξοπλισμού. Στη λήψη της διαταγής των πελατών, αρχικά για να καταλάβουμε το αίτημα του πελάτη, έπειτα σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών να οργανώσουν τα προϊόντα, ήμαστε κατάλληλοι τα προϊόντα.


Τα προϊόντα ελέγχου YAHONG CNC είναι η καλύτερη επιλογή σας, και το προσωπικό YAHONG είναι οι φίλοι σας αντάξιοι του σας που εμπιστεύεται. Θα συνεχίσουμε να απασχολούμαστε σκληρά, και να αναπτύσσουμε συνεχώς σε περισσότεροι και τα καλύτερα νέα προϊόντα. Επιλέξτε YAHONG, επιλέγοντας την επιτυχία. Η επιτυχία των πελατών είναι η επιτυχία μας. Μας αφήστε κοινή ανάπτυξη, και πραγματοποιήστε τα win-win αποτελέσματα.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Xuzhou Yahong CNC Equipment Factory

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Li

Τηλ.:: 86-18036367588

Φαξ: 86-516-83356037

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)